Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

CZ weigert financiering wijkverpleegkundige

De samenwerking tussen gemeenten en zorgverzekeraars over de inzet van wijkverpleegkundigen verloopt moeizaam. Zo betaalt zorgverzekeraar CZ in zes van de acht Parkstad-gemeenten niet voor wijkverpleegkundigen.
CZ weigert financiering wijkverpleegkundige
Foto: ANP Koen Suyk
Premium

Een woordvoerder van regio Parkstad

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Het ach en wee is niet van de lucht. Jammer dat weinigen willen bekennen dat zorg een schaars goed is waar we worden gedwongen te hoge premies voor te betalen. Het is een diefstal aan het worden. Dat komt doordat allerlei mensen en belangen groepen verzorgd worden en en anderen willen verzorgen van geld van gezonde mensen die premie betalen en niets aan zorg terug krijgen. Verlaging van de staats zorgpremie’s ( we hebben tenminste drie soorten) met tenminste 20 % is hard nodig Het terugdringen van het staatspakket zorg ,waar verzekerden gedwongen worden te betalen , dient hoog op de agenda te komen staan Zeg het voort.

  2. Lees alle reacties
  3. Wanneer worden we allemaal wakker uit de nachtmerrie veroorzaakt door de VVD met goedkeuring CDA vorige kabinet en nu PvdA??
   Geen enkele zorgverzekeraar lijkt baat te hebben in duurzame zorg, wel in goedkoop. Zeg dat dan!Zorginstellingen gaan dicht er zou meer zorg thuis komen: 2015: wijkverpleegkundigen huisartsen krijgen minder budget of zoals in Parkstad amper! Dit is toch bedrog? Zorgverzekeraars krijgen alles voor elkaar NZA uh/ NZ orgverzekerings A /.Mw schippers NZA en de Zorgverzekeraars lijken een modern kartel en dat mag dus. Owee als hulpverleners in overleg gaan LVH heeft hiervoor een boete gekregen. marktwerking? neen Poeteriaanse VVD methodiek . Poetin en Erdogan zouden hier heel trots op zijn die totaltaire werkwijze van Mw schipper met van Rijn in haar kielzog. Zielmakend

  4. Dit is nu een mooi voorbeeld van een steeds grotere verschuiving van invloed en macht naar zorgverzekeraars, economische conglomeraten die gericht zijn op omzet en nu niet bepaald het belang van zorg laten prevaleren.
   Met recht bestaat er dan ook grote vrees voor dat wat zorgbehoevenden nog kunnen verwachten vanuit het zo betrokken Den Haag.

  5. CZ laadt hiermee in zekere zin de verdenking op zich niet het belang van haar individuele verzekerde(n) maar het financiële belang van het macrobudget centraal te stellen. jammer. de regierol gaat kennelijk voor de relatie met de klant, de verzekerde.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.