De Zijlen zocht iemand met ervaring in de gehandicaptenzorg’

Eric Zwennis blijft bestuurder in de gehandicaptenzorg maar gaat van Ipse de Bruggen in Zoetermeer met zijn grootstedelijke problematiek naar de provincie Groningen waar hij vanuit Tolbert De Zijlen gaat besturen. ‘Een heel andere regio waar ik een nieuw netwerk moet opbouwen is toch weer een nieuwe uitdaging.’ Bang voor een cultuurschok is hij niet.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

U gaat van gehandicaptenzorg naar gehandicaptenzorg. Is dat een bewuste keuze? ‘Mijn hart ligt bij de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik wil niet zeggen dat ik niets anders wil of kan doen in mijn leven maar zij verdienen het als geen ander zich gesteund te weten. Daar ligt ook mijn expertise. Ik ga naar een heel andere regio waar ik een nieuw extern netwerk moet opbouwen. Het wordt toch weer een nieuwe uitdaging.’

Het werkgebied van Ipse de Bruggen lijkt in veel opzichten eenvoudiger dan dat van De Zijlen. ‘Dat weet ik niet, ik ben benieuwd.

0
541

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.