Epd laat ons samenwerken op alle locaties’

De Sint Franciscus Vlietland Groep gaat eind 2016 over op ChipSoft. Een groot voordeel van het nieuwe epd is dat de zorggroep over vijf locaties kan samenwerken in een gezamenlijke database. Roos van Erp, bestuursvoorzitter Sint Franciscus Vlietland Groep en Hans Mulder, directeur ChipSoft, vertellen over de implementatie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
‘Epd laat ons samenwerken op alle locaties’

De organisatie tekende op 9 juli 2015 een samenwerkingsovereenkomst met ChipSoft voor de aanschaf en implementatie van het HiX-epd. Van Erp legt uit dat zij het contract aan het begin van de zomer wilden tekenen om zo snel mogelijk te kunnen starten. ‘Eind 2016 willen we het nieuwe epd in gebruik nemen en dan het liefst aan het begin van het vierde kwartaal, niet pas op 31 december.’

Gezamenlijk epd

Locatie Sint Franciscus Gasthuis werkt nu nog met ChipSoft CS-EZIS.Net en locatie Vlietland werkt met CSC-iSOFT. ‘Wij hebben twee hele prima ziekenhuislocaties’, vertelt Van Erp. ‘Nieuwbouw is niet nodig, dat

1
54

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

  1. Geweldig dat er te lezen is dat wij straks op 1 database draaien.
    Dit is niets nieuws; in Leiden is dat al vele maanden de realiteit.
    Drie huisartsenpraktijken, vele honderden patiënten, Ziekenhuizen en een Thuiszorg organisatie werken al zo. Binnenkort meer zorgverleners.
    1 database: geen koppelingen meer. Altijd actuele gegegevens!
    Niet nog een jaar wachten! het kan nu al.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.