Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Femke-Fleur Lamkamp nieuw lid Raad van Bestuur Thebe

Redacteur Zorgvisie en Skipr.
Femke-Fleur Lamkamp wordt per 1 januari 2018 het kersverse lid van de Raad van Bestuur van de zorg- en dienstverleningsorganisatie Thebe. Lamkamp volgt hiermee Rob Stam op, die in oktober jongstleden afscheid nam van Thebe.
Foto Femke Fleur Lamkamp

Met de komst van Lamkamp is de Raad van Bestuur weer compleet. De RvB bestaat naast Lamkamp uit bestuursvoorzitter Luc Kenter en Marijke Megens.

Ervaring

Lamkamp  heeft in haar loopbaan onder meer ervaring opgedaan bij het Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam en GGZ Delfland. Daarnaast vervult zij verschillende toezichtfuncties in de gezondheidszorg. De laatste jaren heeft Lamkamp bestuurlijke ervaring opgedaan bij de Dierenbescherming.

Eigen regie

Nu de raad van bestuur weer op volle sterkte is, gaat Thebe verder op weg door focus te leggen bij wijkverpleging, begeleiding en intramurale en specialistische zorg. Thebe vindt de eigen regie van cliënten belangrijk, ook als er professionele ondersteuning nodig is. De afgelopen jaren heeft Thebe daarom gewerkt aan het vergroten van de eigen regie van haar cliënten. Thebe gaat uit van waardevolle zorg, afgestemd op wensen en behoeften van iedere unieke cliënt.

Thebe

Thebe is een zorg- en dienstverleningsorganisatie voor inwoners in de regio Midden- en West-Brabant. De organisatie biedt wijkverpleging (thuiszorg) en begeleiding bij mensen thuis. Daarnaast biedt Thebe complexe en gespecialiseerde (verpleeghuis)zorg in 23 verschillende woonzorgcentra in de regio. Bij Thebe zijn 4200 medewerkers werkzaam.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.