Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frits Verschoor voorzitter raad van toezicht Sensire

Frits Verschoor is op 2 juli 2013 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van zorgorganisatie Sensire.
Frits Verschoor voorzitter raad van toezicht Sensire

Na de aankondiging door Henk van Oene in het voorjaar 2013 dat hij als voorzitter van de raad van toezicht van Sensire zou vertrekken, is Sensire op zoek gegaan naar een opvolger. De opvolger is gevonden in de persoon van Frits Verschoor, voormalig bestuursvoorzitter van de ggz-instelling Parnassia en winnaar van de Zorgmanager van het Jaar trofee in 2005. Frits Verschoor is door medebestuurders in de zorg verkozen tot Influencer of the Year 2010.

Moderniseren van bedrijfsvoering
Sensire schrijft: ‘Met zijn kennis en ervaring binnen de zorgsector en zijn stimulerende en ondernemende persoonlijkheid zal hij een bijdrage leveren aan het verder moderniseren van de bedrijfsvoering van Sensire. Sensire bereidt zich momenteel voor op de komende wijzigingen in het zorgstelsel door een nieuwe innovatieve strategie te formuleren, gericht op de huidige vragen en behoefte van haar klanten. De bijdrage van Frits Verschoor is daarbij erg welkom.’

Frits Verschoor zal op belangrijke thema’s als sparringpartner van bestuurder Maarten van Rixtel optreden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.