Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Gemeenten eisen correcte gegevens van Van Rijn

Vijf Utrechtse gemeenten stellen een ultimatum aan Martin van Rijn. Als hij niet voor oktober de correcte cliëntgegevens aanlevert, kunnen zij geen soepele transitie garanderen.Dat schrijven deze gemeenten samen met tientallen zorgaanbieders en belangenorganisaties in een brandbrief aan staatssecretaris Van Rijn van VWS.
Gemeenten eisen correcte gegevens van Van Rijn
Foto: ANP Bart Maat
Premium

De Bilt, Bunnik, Wijk bij

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. De wijziging naar 3xD(ecentralisaties) is een ramp! Deze ramp brengt met zich mee: 1. Onrust voor wie hiervan afhankelijk worden 2) zorggebruikers 3. De uitvoerende overheid 4 De zorgkantoren 5. De gemeenten en 6 iedereen die betrokken is op de patient/client. Onder de noemer van ”participatiesamenleving” worden de Nederlanders door het liberaal kabinet om de tuin geleid en bedrogen. De gemeenten spinnen hier garen bij. Miljoenen aan budget niet geoormerkt ontvangen de gemeenten. Ook dank zij de VNG, deze instantie schets positieve beelden zonder enig verstand van zorg.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.