Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGZ NHN en Triversum mogen fuseren

Redacteur Zorgvisie
GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) en jeugd-ggz-aanbieder Triversum mogen van de Nederlandse Zorgautoriteit fuseren. Ze hebben in november goedkeuring gekregen van de autoriteit en gaan vanaf 1 januari 2018 verder als één organisatie.
handen akkoord

Dat meldt GGZ NHN. De organisaties laten weten dat ze willen fuseren omdat ze samen één logische keten kunnen vormen in de specialistische ggz. Op dit moment is er in de regio volgens GGZ NHN en Triversum een scheiding tussen volwassenen- en jeugd-ggz. Door de fusie kan die zorg beter worden georganiseerd doordat de lijnen korter zijn en de overgang van jeugd- naar volwassenen-ggz makkelijker moet gaan. De twee organisaties willen samen ook investeren in specialistische ambulante hulp, kennisdeling en ontwikkeling.

Na de fusie heet de organisatie GGZ Noord-Holland-Noord, schrijven de aanbieders. De naam Triversum blijft als onderdeel daarvan bestaan.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.