Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

GGzE richt nachtzorg compleet anders in

Mark van Dorresteijn
GGzE heeft met technologie de nachtzorg radicaal aangepast. De Eindhovense ggz-instelling claimt als eerste ggz-instelling op deze innovatieve manier de nachtzorg te leveren. Marie-Louise Vossen, bestuurder GGzE, vertelt over het nieuwe nachtzorgsysteem.
De cockpit van de nachtdienst
De cockpit van de nachtdienst - Foto: GGzE
Premium

Bij een standaard nachtdienst lopen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. De claim van GGzE de eerste te zijn met deze techniek is niet terecht. De Willem van de Berg Stichting in Noordwijk (thans onderdeel van 's-Heerenloo) heeft deze techniek al ca. 15 jaar geleden op grote schaal en met succes uitgerold en komt waarschijnlijk deze eer toe. Niettemin is het mooi dat ook de GGZ deze business-case ontdekt heeft.

  2. Lees alle reacties
  3. Prachtig initiatief van ggz Eindhoven. 's Heeren Loo zorggroep werkt al jaren met dit systeem. Ik zou graag eens samen kijken naar de visie op Nachtzorg en de positie van Nachtzorg binnen een grote instelling. Nachtzorg is in mijn optiek leverancier van Nachtzorg. Die andere rol van Nachtzorg is voor veel mensen wel even wennen

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.