Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans ter Brake maakt overstap naar UNIT4

Mark van Dorresteijn
Hans ter Brake is aangesteld als productmarketing manager en lid van het Management Team van de werkmaatschappij Gezondheidszorg bij UNIT4.
Hans ter Brake maakt overstap naar UNIT4

Ter Brake heeft vijftien jaar gewerkt bij PinkRoccade Healthcare. Zijn laatste functie was bij zorginnovatienetwerk VitaValley. Daarnaast was Ter Brake tot voor kort voorzitter van de Vereniging van Organisaties en ICT (OIZ) in de zorg en is hij gastdocent bij diverse masterclasses.

Samenwerking

In zijn nieuwe rol zal Ter Brake zorgorganisaties ondersteunen om hun strategie te realiseren, mede met de hulp van ict-oplossingen. Ter Brake ziet de toekomst van innovatie in de zorg in samenwerking tussen technologiebedrijven en zorgorganisaties. Ter Brake zal zich vanuit UNIT4 onder meer richten op het opzetten van samenwerkingsverbanden tussen verschillende technologiepartijen, zoals leveranciers voor primaire en intensieve gespecialiseerde zorg. Daarnaast zal hij leiding geven aan het vertalen van de behoeften van cliënten en zorgorganisaties naar werkbare ict-oplossingen. Ter Brake: ‘Ik zet me graag in voor verbetering van de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen. Dit moeten we realiseren vanuit de doelen van de cliënt in relatie met zijn persoonlijke zorgnetwerk. Daarom is intensivering van samenwerking tussen alle betrokkenen essentieel.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.