Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IJsselheem verwelkomt nieuwe leden in raad van toezicht

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Zorgconcern IJsselheem heeft drie nieuwe leden in de raad van toezicht aangesteld. Angèle Loomans is in februari toegetreden. In maart zijn Micha van Akkeren en Victor van Dijk aangehaakt.
Foto: AdobeStock

Angèle Loomans

rvt IJsselheem
Angèle Loomans. Foto: LinkedIn

Loomans heeft ervaring op het gebied van organisatieverandering en strategisch bestuur. Zij behartigt binnen de raad van toezicht van IJsselheem de bedrijfsvoering. Momenteel is zij directeur management services en niet-statutair directielid van Arbo Unie BV.

Micha van Akkeren

Van Akkeren vult het profiel financiën/ bedrijfskunde in binnen de rvt. Hij is werkzaam geweest als bestuurder en toezichthouder, toegespitst op organisatieontwikkeling en innovatie. Tegenwoordig is Van Akkeren interim bestuurder bij PCOU Willebrord, een onderwijsinstelling waar meer dan veertig scholen onder vallen.

Micha van Akkeren. Foto: Twitter

Victor van Dijk

Victor van Dijk neemt zorg en kwaliteit voor rekening in de raad. Momenteel is hij algemeen directeur van ROVA NV in Zwolle. Daarvoor was hij voorzitter raad van bestuur van zorgorganisatie Omring.

Raad van toezicht IJsselheem

De raad van toezicht bestaat naast Loomans, Van Akkeren en Van Dijk uit voorzitter Marja van Strien, Wieb Boerma en Evelyn Finnema.

Victor van Dijk. Foto: ROVA

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.