Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jaap van den Heuvel nieuwe voorzitter Centramed

Mark van Dorresteijn
Jaap van den Heuvel, bestuursvoorzitter Reinier de Graaf Groep, is de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van medische aansprakelijkheidsverzekeraar Centramed.
Jaap van den Heuvel nieuwe voorzitter Centramed

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vandaag nam hij de voorzittershamer over van Wout Adema, die na acht jaar Centramed verlaat. Daarnaast is, na unanieme instemming van de leden, de toetreding tot de raad door Dolf Kamermans ter goedkeuring voorgelegd aan toezichthouder De Nederlandsche Bank.

Jaap van den Heuvel

Aantredend voorzitter Van den Heuvel is sinds mei 2012 als commissaris verbonden aan Centramed. Van den Heuvel is sinds 2008 bestuursvoorzitter van de Reinier de Graaf Groep. Daarvoor bekleedde hij die functie bij het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

Wout Adema

Scheidend voorzitter Wout Adema, senior manager Zorginkoop Tweedelijnszorg Achmea maakte acht jaar lang deel heeft uit van de raad van commissarissen, waarvan vierenhalf jaar als voorzitter. In die periode droeg hij bij aan de substantiële groei die Centramed heeft doorgemaakt. Centramed en haar leden zijn Wout Adema daarvoor veel dank verschuldigd.

Dolf Kamermans

Kamermans heeft ruime ervaring opgedaan in diverse bestuursfuncties bij zorgverzekeraars, eerst bij Zilveren Kruis, later Achmea. Zijn benoeming komt voort uit de uitdrukkelijke wens van Centramed tot een bredere samenstelling van de raad, met vertegenwoordiging ook van buiten de ledengroep en zorgsector.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.