Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jean-Pierre van Beers wordt operationeel directeur MijnZorgnet

Mark van Dorresteijn
Jean-Pierre van Beers is per 1 september 2011 benoemd als operationeel directeur van MijnZorgnet, een dochteronderneming van het UMC St Radboud. Van Beers gaat samen met Bas Bloem en Jan Kremer leiding geven aan MijnZorgnet en de strategische koers bepalen.
Jean-Pierre van Beers wordt operationeel directeur MijnZorgnet

Van Beers heeft ruim tien jaar ervaring als (interim-)manager bij verschillende instellingen. Voor zijn overstap naar MijnZorgnet was hij werkzaam als bedrijfsleider bij het UMC St Radboud. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de fusie van vijf patiëntenzorglaboratoria.

MijnZorgnet

MijnZorgnet is een dienstverlenende organisatie voor patiënten, mantelzorgers en professionele zorgverleners. Op MijnZorgnet.nl spelen alle betrokkenen bij het zorgproces een belangrijke rol. De missie van Mijnzorgnet is samen bouwen aan een sterk kennisnetwerk. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Inschrijving Spider Award

Uw vernieuwende ICT-project aanmelden voor de Spider Award? Het kan nog tot eind september. Meer informatie en aanmelden

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.