Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kees de Jong bestuursvoorzitter Accolade

Kees de Jong wordt per 1 juli voorzitter van de raad van bestuur van Accolade Zorggroep in 't Harde. Met deze benoeming, die een uitbreiding van de raad van bestuur betekent, wil Accolade Zorggroep zich meer profileren op de kwaliteit en de organisatie van de zorg.
Kees de Jong bestuursvoorzitter Accolade

De Jong wordt verantwoordelijk voor de portefeuille zorg. De Jong (1950) studeerde geneeskunde en werkte tot 1993 als psychiater. Van 1992-2008 was hij lid van de raad van bestuur van Philadelphia in Nunspeet. Vanaf april 2008 is hij manager Espria Innovatiecentrum in Harderwijk. De Jong is al bekend met Accolade Zorggroep, omdat hij van 1996 tot 2004 deel uitmaakte van de raad van toezicht, vanaf 2000 als voorzitter. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Bekijk wie is wie in de zorg
Greet Prins nieuwe bestuurder bij Philadelphia
Espria is al realiteit

1 REACTIE

  1. Ik zoek Kees de Jong en zijn broers Dick, Koos en Jan en zijn zussen Tineke en Riet. Er wordt een reunie gehouden voor degenen die in de jaren 40 en 50 in de C.D. Tuinenburgstraat hebben gewoond en Koninginneweg op zaterdag 9 oktober in de Magneet.
    Ik ben vroeger een aantal keren bij de familie de Jong thuis geweest samen met de Familie Martijnse.Ik woonde op de Koninginneweg tegenover de familie Martijnse
    Mijn e-mail adres: r.boer541@upcmail.nl
    tel. nr. 078 6773078

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.