Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

LangeLand definitief door met Reinier Haga Groep

Mark van Dorresteijn
De bestuurders van de Stichting Reinier Haga Groep hebben een intentieovereenkomst getekend met het LangeLand Ziekenhuis. De verdere besprekingen volgen op korte termijn.
LangeLand definitief door met Reinier Haga Groep
Foto: Lange Land Ziekenhuis

Zorgvisie berichtte eerder al over de interesse van de Reinier Haga Groep in het LangeLand en dat de besprekingen vergevorderd waren.

Eerste stap

Een woordvoerder van het LangeLand laten weten dat de eerste stap nu is gezet en de verdere besprekingen zeer binnenkort plaatsvinden. Over de financiële afwikkeling, de rol die alle partijen zullen spelen en de spoedeisende hulp wil het ziekenhuis nog geen mededelingen doen.

 

Historie LangeLand

Het LangeLand ziekenhuis worstelt al sinds medio 2011 met de financiële situatie. Telkens als de redding nabij lijkt, lopen de onderhandelingen spaak. Bekijk de historie van het LangeLand.

Reinier Haga Groep

De Stichting Reinier Haga Groep is een fusiecombinatie van het Haga Ziekenhuis in Den Haag en de Reinier de Graaf Groep uit Delft.

Concentratie en netwerken

Concentreren of alleen verder? Voor die vraag staan veel zorginstellingen in deze onzekere tijden.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.