Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lunet zorg kiest ECD van Simac Healthcare

Gehandicaptenzorgorganisatie Lunet zorg kiest voor CareView, het ECD van Simac Healthcare. Het implementatietraject verloopt in fases, eind 2016 is CareView in de hele organisatie geïmplementeerd en zijn alle functionaliteiten volledig ingericht.
pgbb.jpg

Lunet zorg ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Eindhoven en De Kempen. Bij de zorginstelling werken 2500 professionals op bijna honderd locaties. Dicht bij huis en in de wijk bieden zij begeleiding in wonen, dagbesteding en zorg aan circa 2800 cliënten.

Negen maanden
De ontwikkeling van het nieuwe ECD van Lunet zorg is bijna klaar, na negen maanden intensieve samenwerking. Het nieuwe ECD werd opgeleverd in vier ‘brokken’, of releases. In elke ronde waren key-users van Lunet zorg betrokken – 10 projectmedewerkers en daarnaast nog een klankbordgroep van 25 zorgmedewerker – zodat de werkvloer direct input kon geven op wat er ontwikkeld werd. Op deze manier heeft Simac Healthcare de kennis over de zorg en zorgmethodiek van Lunet zorg omgezet in de template oplossing van CareView.

Migratie
Alle informatie die in de het oude zorginformatiesysteem zat, is bewaard gebleven en wordt geconverteerd naar CareView. CareView ECD bevat functionaliteit waarmee Lunet zorg alle formulieren, metingen en documenten snel en zelfstandig kan importeren. Het systeem ondersteunt ook het importeren van Excel-bestanden. De applicatiebeheerders van Lunet zorg kunnen gegevens vanuit het oude pakket daardoor overzetten naar CareView en daarmee voldoen aan de archiefplicht. Lunet zorg heeft zelfstandig, en waar nodig met hulp van Simac, de inrichting kunnen doen van tientallen formulieren, metingen en documentcategorieën. Het systeem biedt allerlei standaard elementen zoals lange of korte teksten en multiple choice onderdelen.

Dossier EPD/ZIS
Het elektronisch patiëntendossier staat vol waardevolle informatie over de patiënt. Zorgverleners zijn hierdoor snel op de hoogte over de status van patiënten. Ook worden er steeds meer intelligente toepassingen bedacht die gebruikmaken van deze informatie.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.