Topadvocaten Gezondheidszorg 2018: de top-10 algemeen

Algeheel winnaar is Joris Rijken, advocaat bij AKD, geworden met een totaal van 182 stemmen. Gevolgd door zijn collega Klaas Meersma die 155 stemmen vergaarde.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie Top-10 Advocaten Gezondheidszorg
Foto: Bubbers13/Getty Images/ iStock

De top-3 van de verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg 2018 is precies dezelfde als die van vorig jaar. Alleen de volgorde verschilt. Rijken stond vorig jaar op nummer 2, na Mieke de Die die dit jaar op nummer 3 staat met 152 stemmen. Meersma schoof van de derde plaats vorig jaar op naar de tweede dit jaar. Wouter Koelewijn, advocaat bij Van Benthem & Keulen kreeg 148 stemmen en staat daarmee vierde. Tom van Helmond, Loyens & Loeff, is met 124 stemmen nummer 5 geworden. Niet verbazingwekkend scoren al deze advocaten ook hoog in meerdere categorieën.

1 Joris Rijken, advocaat/partner AKD

Joris Rijken, winnaar categorie Regulatory en Aanbesteding en zorginkoop Topadvocaten Gezondheidszorg‘Ik

0
78

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.