Topadvocaten Gezondheidszorg 2018: winnaars per categorie

Wie is topadvocaat Mededinging? Of topadvocaat Arbeidsrecht? Dit jaar ging de verkiezing Topadvocaten gezondheidszorg 2018 over negen categorieën.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Winnaar topadvocaten categorie
Foto: chones/Fotolia

Net als vorig jaar is de gezondheidszorgadvocatuur in het algemeen, maar zijn ook de verschillende specialisaties daarbinnen onderwerp van de verkiezing van topadvocaten. Dit jaar zijn dat er negen doordat IT-recht als afzonderlijke categorie is opgenomen (vorig jaar nog onderdeel van de categorie Privacy en beroepsgeheim) en de categorie Zorgvastgoed is toegevoegd. Dit vanwege de toenemende specialisatie op deze twee gebieden. Daarmee ziet de lijst er nu als volgt uit: Medisch tuchtrecht, Aanbesteding en zorginkoop, Arbeidsrecht en medezeggenschap, Ondernemingsrecht, Privacy en beroepsgeheim, Regulatory, Mededinging, IT-recht en Zorgvastgoed.

Opmerkelijk is dat drie van de nummers 1 in hun categorie tevens in

0
65

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

0
65
Carina van Aartsen
Carina van Aartsen
http://www.zorgvisie.nl
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.