Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MS Centrum Amsterdam ontwikkelt MS-portaal

Annelies Vermeulen
Het VUmc MS Centrum Amsterdam gaat een MS-portaal ontwikkelen in samenwerking met VitalHealth Software. In het webbased MS-Supportaal communiceren patiënten, deskundigen van het MS Centrum Amsterdam en aangesloten behandelaars uit ziekenhuizen online met elkaar.
MS Centrum Amsterdam ontwikkelt MS-portaal

“Regelmatig wordt de expertise van het VUmc MS Centrum Amsterdam ingeschakeld bij het nemen van beslissingen wat betreft de diagnose en behandeling van mensen met MS die elders onder behandeling zijn”, zo vertelt professor Bernard Uitdehaag. “De specialisten in het MS centrum kunnen alleen een degelijk advies geven als ze de gegevens van de patiënten hebben. Dit is nu vaak niet het geval.”

VitalHealth

Eerder ontwikkelde VitalHealth een eerste prototype voor het MS Centrum. Na een aanbestedingstraject werd VitalHealth geselecteerd om de definitieve oplossing te ontwikkelen die patiënten en betrokken zorgverleners met elkaar verbindt en ondersteunt in de zorgbehandeling. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Reinier van Arkel opent online serviceportaal voor adolescenten

UMC Utrecht opent internetportaal voor hiv-patiënten

Rubicon maakt informatieportaal voor Het Groene Hart Ziekenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.