Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MSNW stelt dagelijks bestuur aan

Mark van Dorresteijn
Medisch Specialisten Noord West (MSNW) heeft Marion Gout-van Sinderen benoemd tot algemeen directeur en Frans Hilders tot financieel directeur. Zij zullen samen het dagelijks bestuur gaan vormen van de maatschap.
MSNW stelt dagelijks bestuur aan

De benoeming van de financieel directeur Hilders is van kracht per 1 mei 2015 en van algemeen directeur Gout-van Sinderen per 8 juni 2015.

Marion Gout-van Sinderen

Gout-van Sinderen was tot juli 2014 president-directeur ProRail. Daarvoor vervulde zij de functies van commandant van het Commando DienstenCentra en plaatsvervangend secretaris-generaal voor het ministerie van Defensie. Eerder vervulde zij functies bij de provincie Zuid-Holland, het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat en het ministerie van Economische Zaken.

Frans Hilders

Hilders is register accountant en een ervaren financieel manager, breed georiënteerd en gespecialiseerd in de zorgsector. Hij is onder andere werkzaam geweest als manager administratie & control bij het Rode Kruis Ziekenhuis, directeur algemene dienst Beheer bij het AMC en als zelfstandig gevestigd interim manager.

MSNW

Het medisch specialistisch bedrijf is 1 januari 2015 opgericht als een maatschap onder de naam van Medisch Specialisten Noord West (MSNW). Ruim 180 medisch specialisten van de MCA Gemini Groep hebben zich verenigd in MSNW. Zij hebben ervoor gekozen zelfstandig te blijven. Als medisch specialistisch bedrijf willen zij zo actief betrokken blijven bij de kwaliteit, veiligheid en organisatie van de zorg in ziekenhuizen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.