Nederlandse alliantie brengt vbhc naar Braziliaanse ziekenhuizen

Dutch value-based healthcare creators, een alliantie van Nederlandse data- en ict-organisaties en de wetenschap, begeleidt Braziliaanse ziekenhuizen bij de implementatie van value based healthcare. Het consortium maakt op verzoek een blauwdruk van de Braziliaanse gezondheidszorg van de toekomst.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Dutch value-based healthcare creators wil Nederland als koploper op het gebied van VBHC internationaal op de kaart wil zetten.

Dutch value-based healthcare creators is een samenwerkingsverband tussen De Praktijk Index, Value2Health en Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) dat Nederland als koploper op het gebied van value based healthcare (vbhc) internationaal op de kaart wil zetten. Het eerste verzoek tot samenwerking komt uit Brazilië, waar de alliantie voor een keten van ziekenhuizen een blauwdruk maakt van de Braziliaanse gezondheidszorg van de toekomst. In de blauwdruk besteden de partijen aandacht aan de mogelijkheden om door inzet van vbhc de kwaliteit van zorg te verbeteren. Ook deelt de alliantie kennis en ervaring over publiekprivate samenwerking en geven data-organisaties

0
509

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.