Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Nieuwe NVZD-voorzitter neemt afstand van rechtszaak

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Prof. mr. Paul van der Heijden vindt dat de NVZD een half jaar geleden te hard van stapel is gelopen bij het aanspannen van een rechtszaak tegen het normeren van de topinkomens van zorgbestuurders. 'Het kort geding tegen de Staat was niet wijs. De NVZD moet meer rekening houden met haar omgeving', aldus Van der Heijden. Hij deed zijn uitspraak op het congres van de vereniging van bestuurders in de zorg waar hij is gekozen tot de nieuwe voorzitter. Hij treedt aan op 1 september.
Nieuwe NVZD-voorzitter neemt afstand van rechtszaak
Foto: universiteit leiden
Premium

Van der Heijden is de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Old Boys network; denk dat vd Heijden ook een graan meepikt; dat zit elkaar allemaal de hand boven het hoofd te houden; vd Heijden weet als hij vernietigend praat dat ze hem uit de markt prijzen; zulke figuren dat zal het land wel helemaal van in de vernieling glijden
   SLAAP MAAR LEKKER DOOR

  3. Van een jurist verwacht je dat hij zijn kansen in de rechtszaal inschat en dan zijn keuze maakt. Uit de opstelling van Van der Heijden maak ik op dat de NVZD geen kans maakt in een bodemprocedure.
   Als een volleerd bestuurder koppelt Van der Heijden zijn opstelling aan een inhoudelijk standpunt dat het goed doet in de pers. Ik denk dat de NVZD nog veel kan hebben aan deze voorzitter.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.