Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Noortje Sax wordt nieuwe directeur van de NVvP

Noortje Sax treedt per 1 augustus 2012 aan als directeur van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), de wetenschappelijke beroepsvereniging van psychiaters.
Noortje Sax wordt nieuwe directeur van de NVvP

Noortje Sax is door het verenigingsbestuur van de NVvP tot nieuwe directeur benoemd. Daarmee neemt zij het directeurschap over van Peter Niesink, die de afgelopen zeven jaar de leiding had over het verenigingsbureau in Utrecht.

CV

Noortje Sax bekleedde de afgelopen vier jaar de functie van Manager Kwaliteit binnen de NVvP, waarmee zij verantwoordelijk was voor het kwaliteitsbeleid van de vereniging en dossiers als Behandelrichtlijnen en ROM. Sax kijkt uit naar haar aantreden als directeur: ‘De vereniging bevindt zich in een boeiende fase en staat voor de grote uitdaging om het zojuist gesloten bestuurlijk akkoord ggz 2013-2014 te implementeren. Daarnaast gaan we ons de komende tijd vooral bezighouden met een heldere toekomstvisie op psychiatrie, het maken van een nieuw strategisch beleidsplan en daarbij passende veranderingen in de structuur van de vereniging.’

Uitstekende opvolger

Het verenigingsbestuur feliciteert Noortje Sax met haar nieuwe functie. ‘Zij is een uitstekende opvolger en we hebben er alle vertrouwen in dat onder haar leiding de vereniging verder zal groeien en bloeien’, aldus voorzitter Rutger Jan van der Gaag. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

NVVP: ‘Budgetteren van vrijgevestigden is paniekvoetbal’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.