Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Omtzigt medisch bestuurder bij Flevoziekenhuis

Anne-Mieke Omtzigt is benoemd tot medisch bestuurder van het Flevoziekenhuis in Almere. De functie medisch bestuurder is nieuw in het Flevoziekenhuis. Omtzigt is in haar functie verantwoordelijk voor de kwaliteit van de medische zorg en geeft leiding aan de medisch managers.
Omtzigt medisch bestuurder bij Flevoziekenhuis

Omtzigt (49) is sinds 1996 als gynaecologe aan het Flevoziekenhuis verbonden. Sinds 2004 is ze tevens voorzitter van de medische staf. In die functie wordt zij opgevolgd door Jan Baars, internist-oncoloog en lid van het stafbestuur. Daarnaast blijft ze anderhalve dag per week werkzaam als gynaecoloog in het ziekenhuis. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Operaties uitgesteld door fruitvliegje

Jeltje Schraverus van Waterland naar Flevoziekenhuis

6 REACTIES

  1. gaat het om je zelf en t lekkere salaris wat je ontvangt of komen er nu ook meer handen aan het bed om de patient goede medische zorg te geven en de juiste psychische aandacht sorry maar ik hoorde dat je nu meer verdiend dan balkenende , vreemd voor een non profit organisatie

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.