Ook met bestuurlijk werk help je mensen verder’

Dat de voorzitter medische staf nu toetreedt tot de raad van bestuur van de Saxenburgh Groep is het logische gevolg van een jarenlange voorgeschiedenis. Informeel volgde Refik Kaplan Pauline Terwijn, die vorig jaar maart naar Pantein vertrok, al een beetje op, maar ‘je loopt niet zomaar weg uit je vakgroep’. Sinds 1 januari vormt hij officieel samen met Henri Janssen de raad van bestuur.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
r_kaplan_450.jpg

Ter introductie van zijn nieuwe collega vertelt Henri Janssen dat hij 2,5 jaar geleden als bestuursvoorzitter werd aangetrokken vanwege de financiële problemen en de problemen in de ouderenzorg van de Saxenburgh Groep. Om die problemen op te lossen zocht hij nauwe samenwerking met de medische staf. De samenwerking met de toen nieuw aangetreden stafvoorzitter beviel zo goed dat de raad van toezicht Kaplan vroeg Pauline Terwijn op te volgen.

Waarom heeft het nog tien maanden geduurd voor u tot de raad van bestuur toetrad? ‘Het oponthoud zat in onze vakgroep cardiologie. Je loopt niet zomaar weg. Ik ben wel vast

0
82

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.