Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oscar Dekker wordt bestuurslid GGZ Oost-Brabant

Mark van Dorresteijn
Oscar Dekker wordt per februari 2010 benoemd als lid van de raad van bestuur van GGZ Oost-Brabant. Dat maakt de raad van toezicht bekend. Hij wordt hiermee eerstverantwoordelijke voor het financieel-economisch beleid. Hij volgt Frans Croonen op.
Oscar Dekker wordt bestuurslid GGZ Oost-Brabant

Hieronder vallen de aandachtsgebieden ICT, Vastgoed, externe oriëntatie en positionering. Op dit moment is de heer Dekker directeur Care bij de verzekeraarcombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT).

Ervaring

Dekker heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Na zijn opleiding tot fysiotherapeut volgde hij midden jaren negentig opleidingen in de Verenigde Staten. Terug in Nederland behaalde hij in 2007 de titel van Master of Health Administration. Werkervaring in de gezondheidszorg deed Dekker op in de Verenigde Staten. In Nederland was hij daarna enkele jaren werkzaam als operationeel directeur bij een ICT-bedrijf. Zijn meest recente werkervaring deed hij op bij de verzekeraarcombinatie UVIT als directeur Care. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.