Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oud-Agisbestuurder Rob Adolfsen versterkt Passionned

Mark van Dorresteijn
Rob Adolfsen, voormalig bestuursvoorzitter van Agis, heeft zich per november 2010 parttime verbonden aan onderzoeks- en adviesbureau Passionned.
Oud-Agisbestuurder Rob Adolfsen versterkt Passionned

Onder naam van Passionned zal Adolfsen zijn kennis en ervaring delen met organisaties in de private en publieke sector om die onder meer te begeleiden bij het invoeren van het concept van de ‘intelligente organisatie’.

Ervaring

Voordat hij in 2001 in dienst kwam bij Agis, heeft hij zijn sporen in de gezondheidszorg verdiend bij onder meer het St. Antonius Ziekenhuis, het UMCG, zorgverzekeraar VGZ en als voorzitter van de raad van toezicht van het Slingeland ziekenhuis. Hij heeft bij een groot aantal bedrijven gewerkt, waaronder Fortis ASR, Goudse verzekeringen en het ict-centrum van de Belastingdienst, om (strategische) veranderingen te verwezenlijken op het vlak van procesmanagement, business intelligence en ict. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.