Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Paul Doop nieuwe bestuurder Medisch Centrum Haaglanden

Marit van Os
De raad van toezicht van Medisch Centrum Haaglanden (MCH) heeft Paul Doop benoemd tot lid raad van bestuur MCH met ingang van 1 januari 2014. Vanaf die datum bestaat de raad van bestuur uit hem en bestuursvoorzitter Willem Geerlings.
Paul Doop nieuwe bestuurder Medisch Centrum Haaglanden
Foto: Levien Willemse

Doop is op dit moment vicevoorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA). In deze functie heeft hij onder meer de portefeuilles financiën, ICT en vastgoed. Daarnaast is hij ad interim lid van de raad van bestuur van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, waar hij verantwoordelijk is voor financieel beleid en beheer, zorginkoop en huisvesting.

CV
Hij studeerde Bestuurskunde, met specialisatie Openbare Financiën in Nijmegen en Leiden. De raad van bestuur van het MCH kent geen portefeuilleverdeling naar onderwerp, maar is integraal eindverantwoordelijk voor de organisatie. Het MCH staat aan de vooravond van een fusie met de Stichting Bronovo-Nebo (waartoe ook het Bronovo Ziekenhuis behoort) begin 2014. In de loop van 2014 neemt Doop de taken van Geerlings over als bestuursvoorzitter.

1 REACTIE

  1. De directiewisselingen gaan onverminderd in in nog heviger vorm door.
    Daar worden de directieleden met het opstellen van LANGDURIGE contracten — NU HET NOG KAN — alleen maar financieel beter van.
    Zo wordt de zorg financieel uitgekleed en financieel een loer gedraaid.
    Slaap maar door, helaas is de patient de dupe.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.