Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Philips sluit partner-deals met ziekenhuizen

Philips transformeert zich van aanbieder van producten tot technologiepartner die ziekenhuizen helpt de zorg efficiënter en kwalitatief beter te maken. Het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is het zevende ziekenhuis waarmee een partnerschap wordt gesloten.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Philips sluit partner-deals met ziekenhuizen
Foto: Philips

Met het Medisch Centrum Leeuwarden is een tienjarige overeenkomst afgesloten. De afdeling cardiologie van het ziekenhuis zal als eerste in Nederland beschikken over de nieuwste generatie ultrasound-apparatuur EPIQ, waarmee het mogelijk is om realtime betrouwbare 3D-opnames te maken van het hart. Daarmee kunnen betere diagnoses worden gesteld. De oude apparatuur wordt niet afgeschreven, maar krijgt een andere functie binnen het ziekenhuis. Het partnership biedt het MCL de zekerheid dat het altijd over de meest geavanceerde technologie beschikt. Ook heeft het MCL financiële zekerheid. Het betaalt tien jaar lang een vast bedrag.

Verschillende vormen van partnership

Eerder sloot Philips dergelijke

0
118

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.