Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Plasterk: ‘Verlaging topinkomens zorg per 2016’

Avatar
Mark van Dorresteijn
Topinkomens in de zorg worden pas vanaf 2016 verder verlaagd. Minister Plasterk schrijft dat in een Kamerbrief. Een technische kwestie veroorzaakt het uitstel.
Plasterk: ‘Verlaging topinkomens zorg per 2016’
Foto: ANP - Martijn Beekman
Premium

De WNT-2 (Wet verlaging bezoldigingsmaximum

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle artikelen lezen
  • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

2 REACTIES

  1. Topinkomens kunnen NIET direct verlaagd worden maar pensioenen en uitkeringen WEL. Wat een rare gewaarwording. Als het gaat om geld van de werkvloer is het met dit kabinet binnen 5 minuten geregeld maar komt men aan de extreem hoge beloningen van de top dan kan dat niet. Nee, dat moeten de contracten nagekomen worden. De contracten die afgesloten zijn met de pensioenfondsen worden al jaren niet nagekomen.

  2. Lees alle reacties
  3. het is toch wel erg zielig!!!! dat de topinkomens niet direct verlaagd kunnen worden,terwijl de werkvloer gewoon een nieuw contract wordt aangeboden tegen een lager uurtarief,hoe meet je !!!! Zo werk je als regering duidelijk mee aaneen tweedeling in de maatschappij en ben je als politici niet meer geloofwaardig

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.