Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Primary Care Award voor InBeeld

COPD InBeeld heeft de Value Based Health Care Primary Care Award 2018 gewonnen. Met InBeeld wisselen patiënten met COPD, verpleegkundigen en artsen via de iPad informatie uit en kunnen ze beeldbellen via een beveiligde omgeving.
Resizes 272x272 Pagefiles 74 11 101174 Prijs Fotolia 400

Patiënten kunnen zo direct contact opnemen met de verpleegkundige of een afspraak maken in het ziekenhuis. Uitgangspunt is meer zelfregie en vrijheid voor de klant en betere zorg tegen minder kosten. Mensen met COPD moeten vaak naar het ziekenhuis voor controle. Deze bezoeken zijn zwaar vanwege de beperkte longinhoud.

Hartfalen

De app waar patiënten mee werken heet cVitals en is onderdeel van het samenwerkingsproject COPD InBeeld. Initiatiefnemer is Sensire. Het Slingeland Ziekenhuis, Medisch Service Centrum NAAST, Menzis en Focuscura hebben zeven jaar samengewerkt aan dit project. Ze werken momenteel ook aan het thuis begeleiden van mensen met hartfalen.

De Value Based Health Care Prize is aan InBeeld toegekend vanwege de focus op en toegevoegde waarde voor de klant en de mogelijkheid de zorg aan te kunnen bieden aan COPD-patiënten in heel Nederland en aan andere chronisch zieken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.