Professionals krijgen hier de ruimte’

Irma Harmelink is per 1 februari bestuurder geworden bij Elver, een Gelderse organisatie voor gehandicaptenzorg. In 2008 werd zij genomineerd voor Zorgmanager van het Jaar, als bestuurder van Naviva, een Twentse kraamzorgorganisatie. In oktober 2009 werd zij bestuurder van ZorgAccent, voor woonzorg en wijkverpleging. ‘Ik heb nu bewust voor de gehandicaptenzorg gekozen.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Irma-Harmelink-450.jpg

Komt na de kraam-, ouderen- en gehandicaptenzorg ooit nog een ziekenhuis in uw loopbaan als zorgbestuurder? ‘Die kans is heel klein. Ik heb echt bewust voor de gehandicaptenzorg gekozen. Kwaliteit van leven en langdurige relaties zijn elementen die het voor mij bijzonder maken. Dat vond ik in de ouderenzorg ook mooi. Een ziekenhuis besturen is vast ook een mooi vak, maar hier ben ik beter op mijn plek.’

Kende u de gehandicaptenzorg? ‘Enigszins wel. Ik heb ooit hbo-v gedaan en toen niet alleen stage gelopen in de gehandicaptenzorg, maar er ook vakantiewerk gedaan. Het is lang geleden maar ik heb

0
174

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.