Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Raadsfracties Zoetermeer willen Langeland behouden

Mark van Dorresteijn
Tien raadsfracties uit de gemeenteraad van Zoetermeer hebben zich unaniem uitgesproken voor behoud van het Langeland als zelfstandig ziekenhuis. Ze vinden dat een grote stad als Zoetermeer recht heeft op een zelfstandig basisziekenhuis.
Raadsfracties Zoetermeer willen Langeland behouden
Premium

De raadsfracties gaan hun partijgenoten

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Natuurlijk zijn het veel bewoners, maar dat is niet het criterium dat er een basisziekenhuis moet zijn met alle functies. De raadsfracties doen er goed aan, zonder emotionele standpunten, zich te laten informeren over de reële mogelijkheden.
   Zicht op de kwalitatieve aspecten is minstens zo van belang.
   Laat de raad hiervoor de voorzitter RvB van het Groene Hart ziekenhuis eens uitnodigen om uitleg en toelichting te laten geven.

  2. Lees alle reacties
  3. Noodlijdende dure voetbalclubs worden voortdurend door hun wethouders en raadsleden op grond van ”MAATSCHAPPELIJK BELANG ” vaak vet financieel ondersteund !! …Zoetermeer heeft toch geen dure voetbalclub ?? De raad vindt dat de gemeente geen financiële rol…..KAN ???….of wil spelen , hoewel dit ziekenhuis
   toch een ”maatschappelijk belang” lijkt te hebben ? ? ? ? Alleen al bezuinigen op de te vet betaalde TOB-bestuurder(s) lijkt mij vooral de grootste winst te genereren !!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.