Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Relinde Weil benoemd als bestuurder bij Amsta

Relinde Weil start per 1 maart als bestuurder bij Amsta. Zij zal samen met voorzitter Joep Aarts de raad van bestuur van Amsta vormen.
Relinde Weil benoemd als bestuurder bij Amsta

Relinde Weil is momenteel werkzaam als regiodirecteur bij Vivium Zorggroep. Hier werkt zij sinds 2007. Daarvoor werkte zij onder andere bij Nike, McKinsey & Company en de Nederlandse Spoorwegen. Weil is afgestudeerd als bedrijfskundige. Binnen Amsta zal zij zich richten op onder andere financiën, facilitaire dienstverlening en kwaliteitsbeleid.

Toezicht

De raad van toezicht schrijft het volste vertrouwen te hebben dat Relinde Weil, naast de voorzitter van de raad van bestuur, een goede bijdrage kan leveren aan de realisatie van de ambities van Amsta.

Amsta

Amsta biedt persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam. Amsta heeft dertig locaties en biedt ondersteuning aan ruim 2400 cliënten. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter Beeld Vivium Zorggroep)

Lees meer:

SP opent meldpunt zorgorganisatie Amsta

Amsta open eerte woonvorm voor jong-dementerenden

Robert Bausch benoemd tot voorzitter toezicht Amsta

Slechte zorg bij verpleeghuis van Amsta

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.