Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Saskia Baas nieuwe bestuurder Havenziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Saskia Baas is per 1 december 2015 de directeur-bestuurder van het Havenziekenhuis in Rotterdam. Zij vervangt Cor Calis.
Saskia Baas nieuwe bestuurder Havenziekenhuis

Baas gaat in haar nieuwe rol het profiel van het Havenziekenhuis verder aanscherpen. Ook zal zij vorm geven aan de intensivering van de samenwerking tussen het Erasmus MC en het Havenziekenhuis. Baas heeft brede ervaring in de ziekenhuiswereld en werkt sinds 2012 bij het Erasmus MC. Zij was directeur van het Erasmus MC–Sophia en is sinds 2013 directeur van het Thema Diagnostiek en Advies. Daarvoor was zij lange tijd werkzaam in de bankwereld.

Toezicht

Hans Vervat, voorzitter van de raad van commissarissen van het Havenziekenhuis, is zeer tevreden. ‘In Saskia Baas hebben we een goede opvolger gevonden voor Cor Calis. Baas is een verbinder met visie en daadkracht. De raad van commissarissen streeft naar continuïteit in bedrijfsvoering, sfeer en cultuur van het Havenziekenhuis. De benoeming van Baas past daar helemaal in. We hebben er alle vertrouwen in dat zij, samen met alle medewerkers van het ziekenhuis, verder kan bouwen aan een goed ziekenhuis dat uitstekende zorg met persoonlijke aandacht levert voor de patiënt.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.