Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Schouten nieuwe bestuursvoorzitter Zorgbalans

De raad van toezicht & advies van Zorgbalans heeft Anja Schouten per 1 november 2011 benoemd als de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur. Samen met de zittende bestuurder Eduard van Bockel zal Schouten het bestuur van Zorgbalans vormen.
Schouten nieuwe bestuursvoorzitter Zorgbalans

Met deze benoeming eindigt het interim-voorzitterschap van Jos Spätjens, die voor een overbruggingsperiode bij Zorgbalans werkzaam is.

KLPD

Anja Schouten (42) is op dit moment directeur Strategie & Bedrijfsvoering bij het KLPD (Korps Landelijke Politie Diensten). Schouten is tevens lid van de raad van bestuur (korpsleiding) van het expertisekorps van Nederland. Voordat zij bij de KLPD aan de slag ging, was zij gemeentesecretaris bij de Gemeente Schermer. Zij heeft verscheidene bestuurlijke functies vervuld. Ervaring in de zorg heeft Schouten opgedaan in diverse managementfuncties in een ziekenhuis en als voorzitter van de raad van toezicht van een zorgorganisatie voor ouderen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Zorgbalans benoemt Jos Spätjens als bestuurder

Roelof Jonkers verlaat Zorgbalans

Zorgbalans onderzoekt incidenten Velserduin

Zorgbalans definitief uit De Binnen haven in IJmuiden

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.