Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Sodexo gaat consumentenmarkt thuishulp op

De ‘decentralisatie’ van zorgtaken van de rijksoverheid naar de gemeenten biedt grote kansen voor facilitaire dienstverleners als Sodexo. Dat zegt directeur Health Care Jeroen van Beek van de multinational.
Sodexo gaat consumentenmarkt thuishulp op
Foto: Stock Xchng

Sodexo wil wijkgerichte ondersteuning bieden binnen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Hm, ik weet niet, we praten hier over het budget voor chronisch zieke mensen. Mensen met kanker, alzheimer,dwarslaesie noem maar op en dan zo’n commerciële opportunist die triomfantelijk praat over hoe de zorgverleners nerveus van hem worden, vind je ’t gek?
   Weer een schakeltje managers en aandeelhouders die als een wig tussen de gemeenten en het bed wordt geslagen, zeer efficiënt.

  2. Lees alle reacties
  3. Goh en ook nog aandeelhouders die in de vette winst willen meedelen.
   Gemeenten willen juist de samenredzaamheid zo graag zien. De buurvrouw die je boodschapjes haalt en je gras even maait. Anders wordt het geen bezuinigen die Wmo. Of wil sodexo alleen diensten voor particulieren die het toch zelf moeten financieren? De particuliere thuiszorg tegenover de gemeentelijke Wmo zorg .Want het vangnet van de Wmo is er vooral voor de armen. Uiteindelijk dus toch die tweedeling in de maatschappij?

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.