Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Suzanne Kruizinga nieuwe voorzitter CNV Zorg & Welzijn

Suzanne Kruizinga (41) is vandaag benoemd tot voorzitter van vakbond CNV Zorg & Welzijn, onderdeel van CNV Connectief. De Algemene Vergadering heeft ingestemd met de voordracht van Suzanne Kruizinga als voorzitter.
Suzanne Kruizinga nieuwe voorzitter CNV Zorg & Welzijn

Kruizinga werkt momenteel als medisch hoofd en arts op de spoedeisende hulp (SEH) in het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Daarnaast is ze lid van de Raad van Toezicht van zorginstelling Carinova en heeft ze een eigen adviesbureau. Ze heeft ondermeer fusies en samenwerkingstrajecten in zorg en welzijn begeleid en ziekenhuizen strategisch ondersteund.

Debat

Door haar ervaring is Suzanne Kruizinga iemand die het werkterrein van CNV Zorg & Welzijn goed kent en op de hoogte is van wat er speelt. Kruizinga wil zich als voorzitter inzetten voor eerlijke en fatsoenlijke beloning en arbeidsomstandigheden en het behoud van kwaliteit in zorg en welzijn. Ze ziet hierin een duidelijke rol voor de vakbond en haar leden weggelegd. ‘Ik denk dat CNV Zorg & Welzijn een beweging in gang moet zetten. We moeten het maatschappelijke debat aangaan en van daaruit met oplossingen en alternatieven komen voor het behoud van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, waardevolle werknemers én van een goede zorg.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.