Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tineke Bahlmann in toezicht Maasstad Ziekenhuis

Tineke Bahlmann (1950) is eind maart 2012 benoemd als lid van de raad van toezicht van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Bahlmann neemt na de zomer de taken over van de huidige voorzitter Ad Scheepbouwer.
Tineke Bahlmann in toezicht Maasstad Ziekenhuis

Het ziekenhuis schrijft op zijn site: ‘Mevrouw Bahlmann heeft grote en brede maatschappelijke kennis en ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Zowel als hoogleraar als ook in bestuurlijke en toezichtsfuncties. Haar kennis en ervaring met organisatieverandering en -positionering zullen het Maasstad Ziekenhuis helpen bij de veranderingen die hier worden gerealiseerd.’

CV

Bahlmann is momenteel onder andere voorzitter van het Commissariaat voor de Media en lid van de raad van commissarissen van ING. Ervaring in de zorg heeft ze opgedaan in de raad van toezicht van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld Commissariaat voor de Media)

Lees meer:

Johan Dorresteijn bestuurder Maasstad Ziekenhuis

Maasstad schrijft rode cijfers door Klebsiella-bacterie

Studenten vinden dossiers Maasstad Ziekenhuis

Resistente bacterie duikt op in Maasstad Ziekenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.