Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Twee nieuwe directieleden voor ViaSana

Betty van Wijngaarden
Betty van Wijngaarden is ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig journalist en tekstschrijver, gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zij is tevens actief als zzp-coach.
Orthopedisch centrum ViaSana krijgt twee nieuwe directieleden: Ronald van Heerwaarden als medisch directeur en Paul Kruijsen als algemeen directeur.
directie ViaSana
Ronald van Heerwaarden (links op de foto) en Paul Kruijsen

Paul Kruijsen neemt bij ViaSana de rol van algemeen directeur over van Johan de Bruin. Na zijn studie fysiotherapie heeft Kruijsen diverse bedrijfskundige opleidingen gevolgd en meerdere managementfuncties vervult, onder meer als managing director bij Össur (niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen). Zijn voorganger Johan de Bruin gaat met pensioen, maar blijft wel aan als bestuurslid van ViaSana.

Specialist

Ronald van Heerwaarden neemt het stokje over van medisch directeur Klaas van der Heijden. Van Heerwaarden is specialist in beenstandscorrecties en gewrichtsparende chirurgie. Hij is al sinds 2016 aan ViaSana verbonden als orthopedisch chirurg. Deze functie blijft hij vervullen naast zijn rol als medisch directeur.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.