Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Uitstel jaarverslagen cure tot 1 december

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Ziekenhuizen hoeven hun jaarverslagen pas 15 december te deponeren. Ze moeten dan wel ‘schoon schip maken’ en controleren of ze de afgelopen jaren correct hebben gedeclareerd.
Uitstel jaarverslagen cure tot 1 december
Foto: ANP Lex van Lieshout
Premium

De deadline voor het deponeren

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Hoe lang duurt het voordat iedereen in de gaten krijgt dat wij een pervers administratief systeem hebben gebouwd, met zoveel regeltjes en afwijkingen dat het nooit kan gaan kloppen. Het is te gemakkelijk om te roepen dat het in de uitvoering ligt en als er maar genoeg controlle is alles weer gaat kloppen. Als regels voor meerdere uitleg vatbaar is dan krijg je vanzelf dat het niet kan gaan kloppen. Dan heeft het geen fraude in de uitvoering, maar bestuurlijke/administratieve wanorde leidend tot onuitvoerbare regelgeving.

  2. Lees alle reacties
  3. Veel wapengekletter voor de bühne!
   Wat nu wanneer ook eind 2014 blijkt dat het probleem nog niet is opgelost? Die kans is namelijk erg groot.
   Dan heeft iedereen erg zijn best gedaan, toch? Dat is echter onvoldoende voor een goedkeurende verklaring.
   Een oproep tot alle accountants: Houd uw ‘rug recht’.
   VWS komt dan vanzelf weer met wat financiën over de brug oid om het lek voor weer een controlejaartje te dempen. Het systeem zal niet failliet worden verklaard. Dat kan pas wanneer de VVD niet meer aan de macht is. Tot die tijd blijft het roeien met de riemen die men heeft. Maar deze worden steeds korter ………..
   Ik ben benieuwd of de riemen nog tot de volgende verkiezingen bruikbaar blijven.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.