Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Van Rijn mikt op gefaseerde invoering Wlz

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
De parlementaire behandeling van het wetsvoorstel Langdurige zorg (Wlz) zal pas na het zomerreces zijn afgerond. Staatssecretaris Martin van Rijn van VWS zet in op een gefaseerde invoering. Bij het CIZ verliezen circa 650 medewerkers hun baan.
Van Rijn mikt op gefaseerde invoering Wlz
Premium

Van Rijn schrijft in een

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Staatssecretaris Van Rijn voert met z’n zorgbeleid hoog irritant beleid. Alles snel. Alles half. Alles slecht. Alles in grote onzekerheid. Alles met veel ontslagen medewerkers. Alles rond financiering van zorg staat op de tocht. Alles wat de gemeente doet rammelt aan alle kanten. Alles waar een zorgklant om vraagt komt in een discussie terecht. Alles wat de uitvoerder moet doen staat op de tocht. Dank Van Rijn, huize PvdA. Deze socialist brengt grote schade toe aan de samenleving, m.n. de ouderenzorg!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.