Verpleeghuis Epe doet het radicaal anders

Verpleeghuis De Nieuwe Antoniehof in Epe realiseert het verpleeghuis van de toekomst. Kleinschalig, huiselijk en de bewoner staat centraal in alles wat zorgmedewerkers doen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Viattence De Nieuwe Antoniehof in Epe
De achterzijde van Viattence De Nieuwe Antoniehof in Epe.

Viattence De Nieuwe Antoniehof in Epe is in veel opzichten radicaal anders dan een traditioneel verpleeghuis. Aan de buitenkant is nauwelijks te zien dat binnen verpleeghuiszorg wordt gegeven. Het lijkt een gewoon huis. De bouwstijl van de twee geschakelde villa’s, opgeleverd in december 2016, is in lijn met de andere statige herenhuizen aan de laan in Epe. Ook binnen is de indeling anders dan in reguliere verpleeghuizen. Bewoners leven beneden en slapen boven. ‘Zo is die verdeling je hele leven. Waarom zou je dat veranderen bij een opname in een verpleeghuis?’, zegt Laurent de Vries, voorzitter raad van bestuur

0
1789

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.