Vier genomineerden Zorgmanager van het Jaar

Voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2015 zijn genomineerd Anja Schouten, bestuursvoorzitter van Zorgbalans, Maarten van Rixtel, bestuursvoorzitter van Sensire, Mariënne Verhoef, directeur-bestuurder van Spirit en Bert van der Hoek, bestuursvoorzitter van Lentis. Dat is vrijdag bekendgemaakt. Zij zijn voorgedragen door een selectiecommissie bestaande uit hoogleraar Pauline Meurs en organisatieadviseur Hanke Lange.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Prijsuitreiking

De genomineerden zijn afkomstig uit sectoren die grote veranderingen doormaken. Bert van der Hoek is sinds 2005 werkzaam als bestuursvoorzitter van GGZ- organisatie Lentis in Zuidlaren Jaarlijks helpt Lentis 25.00 cliënten met psychiatrische problematiek en 1200 mensen met ouderenproblematiek. De organisatie beschikt over ruim 100 locaties in het noorden van het land.

Schouten

Anja Schouten is vanaf 2011 bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie Zorgbalans. De organisatie biedt langdurige en tijdelijke zorg aan ouderen in Haarlem en omstreken. Dagelijks wordt aan 5500 ouderen zorg geboden, in woonzorgcentra en bij mensen thuis. Het gaat om verzorging, verpleging, behandeling, begeleiding en revalidatie. Bij Zorgbalans werken

0
73

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.