Vier genomineerden Zorgmanager van het Jaar

Voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2015 zijn genomineerd Anja Schouten, bestuursvoorzitter van Zorgbalans, Maarten van Rixtel, bestuursvoorzitter van Sensire, Mariënne Verhoef, directeur-bestuurder van Spirit en Bert van der Hoek, bestuursvoorzitter van Lentis. Dat is vrijdag bekendgemaakt. Zij zijn voorgedragen door een selectiecommissie bestaande uit hoogleraar Pauline Meurs en organisatieadviseur Hanke Lange.
Vier genomineerden Zorgmanager van het Jaar

De genomineerden zijn afkomstig uit sectoren die grote veranderingen doormaken. Bert van der Hoek is sinds 2005 werkzaam als bestuursvoorzitter van GGZ- organisatie Lentis in Zuidlaren Jaarlijks helpt Lentis 25.00 cliënten met psychiatrische problematiek en 1200 mensen met ouderenproblematiek. De organisatie beschikt over ruim 100 locaties in het noorden van het land.

Schouten

Anja Schouten is vanaf 2011 bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie Zorgbalans. De organisatie biedt langdurige en tijdelijke zorg aan ouderen in Haarlem en omstreken. Dagelijks wordt aan 5500 ouderen zorg geboden, in woonzorgcentra en bij mensen thuis. Het gaat om verzorging, verpleging, behandeling, begeleiding en revalidatie. Bij Zorgbalans werken

0
42

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.