Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Vierstroom ontkent overname LangeLand

Mark van Dorresteijn
Zorgorganisatie Vierstroom ontkent geïnteresseerd te zijn in overname van het LangeLand Ziekenhuis. De partijen zijn overigens wel in gesprek.
Vierstroom ontkent overname LangeLand

De gesprekken, zo licht Vierstroom toe, gaan over samenwerking om de zorg aan en voor cliënten zo optimaal mogelijk vorm te geven. ‘Het gaat Vierstroom net als alle andere direct betrokkenen in Zoetermeer zeer aan het hart hoe de toekomst van het Lange Land Ziekenhuis eruit ziet’, zo licht de organisatie toe. ‘In dat licht zijn er zeker gesprekken, zoals dat ook al de afgelopen jaren het geval was.’

2 REACTIES

 1. Tja beste Jan C. Mislukkingen in het verleden , WAARIN ZIJ ZICH NOOIT HERKENNEN , zijn dus voor veel bestuurders als J.v.d.O een aanleiding om met de BONUSkennis van nu , gewoon op de ingeslagen weg door te gaan , teneinde zo snel mogelijk ZORG te dragen voor het eigen Zwitserleven-gevoel, in dit geval te omschrijven als Ego-Empathiesch Syndroom .

 2. Lees alle reacties
 3. Dit is nu een schoolvoorbeeld dat niet thuishoort in de zorg en die hebben geleid tot ernstige financiele en fysieke problemen waarin de zorg zich bevindt.
  De ego’s van de leiders van Vierstroom zijn zo groot dat ze er een ziekenhuis bijwillen: aanzien, macht, juppiegedrag e.d liggen daaraan ten grondslag.
  Vierstroom moet zich bezighouden met de gehandicapte en hulpbehoevende ouderenzorg: DAAR STAAN ZE VOOR OPGESTELD.
  (het is hetzelfde als met SNS en vele anderen: helemaal geil van macht en aanzien werden miljarden vastgoedinvesteringen (golfresorts e.d) gedaan, terwijl ze daar geen bal verstand van hadden).
  En HELAAS, elke bestuurder van een zorginstelling, weet dat hij of zij er mee wegkomt, als het een fiasco wordt. Ziet men het aankomen dat ruilt men even (met een hele hele dikke bonus) met een andere zorginstelling (hoeveel voorbeelden moet ik geven).
  Overigens is dat dezelfde Vierstroom, die een jaar geleden, hulp en brand predikte als de familie niet voor een groot gedeelte de Vierstroom ging runnen: anders — volgens de directie — zouden ze het financieel niet kunnen bolwerken.
  Die oproep krijgt nu duidelijk het karakter van LANDELIJK DE SHOW STELEN. BAH. BAH.
  En dat allemaal over de ruggen van vaak weerloze droevige patienten. Bah Bah.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.