Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Zorginstelling hoeft niet te rekenen op financiële steun

Mark van Dorresteijn
Bij de transitie naar extramurale zorg moet vooral gekeken worden naar de totale hoeveelheid zorg die ingekocht wordt in een regio en niet naar individuele productieafspraken van zorginstellingen. Dat laat Van Rijn weten in een Kamerbrief.
Zorginstelling hoeft niet te rekenen op financiële steun

Aanleiding voor de Kamerbrief is een

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Het kan zo maar zijn dat gemeentes het heel goed gaan doen. De boventallige ambtenaar kan met zijn boerenverstand wel eens veel beter zijn dan al die hotemetoten die denken te weten wat goed is voor de zorgvrager. Er zit veel gebakken lucht in deze sector.

  2. Lees alle reacties
  3. …..en hoe wordt de grens bepaald tussen ‘erg’ en ‘heel erg’ of ‘nodig’ en ‘heel erg nodig’? Door een boventallige ambtenaar waar nog iets mee moest, door de lichte sociaal werker die ineens generalist blijkt te zijn? Vreest en hoedt u voor de Nieuwe Flinkheid en Zelftoegekende Expertise, twee opkomende fenomenen die laatste tijd…..

  4. Amerikaanse toestanden
   ”Tehuizen komen geld tekort. ‘Menzis zegt eigenlijk: voor het einde van het jaar moeten 12 mensen zijn overleden.’ Zorgkantoren draaien de geldkraan voor ouderen in verzorgingshuizen te snel dicht, klagen de verzorgings- en verpleeghuizen bij hun brancheorganisatie ActiZ.”
   http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3541587/2013/11/09/Vitale-ouderen-te-duur-voor-zorg.dhtml
   Menzis ,u weet wel ,van de nieuwe ”goedkope ” HEMA-zorgverzekering….

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.