Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Zorgkantoren: wel extra personeel ouderenzorg

Redacteur Zorg+Welzijn
De inzet van meer handen aan het bed in de ouderenzorg wordt volgens plan uitgevoerd. De zorgkantoren hebben over de inzet van de ‘intensiveringsmiddelen’ afspraken gemaakt met zorgaanbieders en ze controleren de voortgang. ‘Ervaren problemen van medewerkers gaan veelal om de beleving over hoe het geld wordt ingezet.’
Zorgkantoren: wel extra personeel ouderenzorg
Premium

Uit tussenevaluaties van zorgkantoren van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Als je geen of geen positieve reactie krijgt stuur je een briefje (desnoods anoniem) met vermelding van de zorginstelling naar:
   Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
   t.a.v. Staatssecretaris Hr. M. van Rijn
   Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag
   Om de kans groter te maken dat hij de brief ZELF krijgt vermeld je in rood het woord PERSOONLIJK en eventueel de stempel met VERTROUWELIJK
   Word eens een keer echt kwaad; morgen kan je moeder patient zijn!!

  2. Lees alle reacties
  3. Bij elke zorginstelling kunnen de verzorgsters, verzorgers, verpleegkundigen, personeelsleden en de clientenraad toch vragen: ‘Mijnheer de bestuurder mag ik de lijst van mensen die zijn aangenomen in het kader van de 350 miljoen die daarvoor waren bestemd’. Of durven jullie dat niet, of laat je je met een kluitje in het riet sturen of wacht je tot je TEN KOSTE VAN DE PATIENTEN (alweer) een dagje kunt protesteren. En wat doet het LOC: alleen maar een dik salaris opstrijken??.

  4. Beste Jan C. Je slaat de spijker op de kop . Wat is dat , niet door wie en op basis van welke criteria omschreven ” PLAN ” dan ? ? Overigens is het niet DOMHEID ten top , maar Oost-Indische , via een cursus reputatiemanagement aangeleerde , Blindheid , die overigens gepaard gaat aan het woekerende epidemische huidige moderne managerssyndroom : Oost-Indische ALZHEIMER :Ze herkennen zich zelf nergens nooit in .

  5. De inzet van meer handen aan het bed (impuls van 350 miljoen) verloopt volgens plan (dat is wat de overheid en bestuurders zeggen).
   De verzorgenden, patienten en families — die zulks DAGELIJKS kunnen waarnemen — beweren dat dit helemaal niet het geval is.
   Elk verpleegtehuis heeft wel 10 managers; dat is bij 3000 verpleegtehuizen 30.000 managers; dat is bij 350 miljoen 10.000 per manager; dat is over drie jaar plusminus 3000 euro verhoging (de bestuurders mee, de lagere managers minder). Zo is het gegaan en niks handen aan het bed.
   En de dommerikken die dat niet door hebben, geven nu af op Lilian Marijnissen, de enige die destijds met Agnes Kant en nu nog met Fleur Agema (PVV) opkomt voor die arme patienten, waartoe je Oma Opa vader of moeder of familielid morgen ook toe kan behoren. De domheid ten top.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.