Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jack Jansen bestuurslid bij Waterlandziekenhuis

Jack Jansen is per 1 april benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Waterlandziekenhuis. Jansen is op dit moment nog directeur Financiën en Commercie a.i. in het Waterlandziekenhuis.
Jack Jansen bestuurslid bij Waterlandziekenhuis

Jansen heeft diverse functies bekleed op management- en directieniveau waarbij hij veelvuldig samenwerkte met zorgverleners uit de gehele zorgketen en zorgverzekeraars. Daarnaast heeft hij vele bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en organisatiebrede veranderprojecten begeleid. Ook heeft hij de ontwikkeling van private initiatieven vanuit een ziekenhuisomgeving begeleid.

Jansen studeerde bestuurskunde en bedrijfskunde. Zijn brede interesse voor het managementvak blijkt uit de vele specialisatiecursussen die hij daarna heeft gevolgd op het gebied van financiën, bedrijfskunde, logistiek, organisatieveranderingen en human resource.

Olchert Brouwer, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Jack Jansen heeft een duidelijke visie op een klantgerichte gezondheidszorg en weet die goed over te brengen. Zijn visie sluit naadloos aan bij de Passie-voor-Zorg gedachte van het Waterlandziekenhuis, waarin veel aandacht is voor gastvrijheid en service naar de patiënten en hun naasten. Een uitstekende kandidaat voor ons bestuur dus.” (Zorgvisie – Jolande den Holander)

Lees ook:

Erna Baars bestuursvoorzitter van het Waterlandziekenhuis

Administrator

2 reacties

  • no-profile-image

    Erik Slim

    Ik zou graag een mail willen sturen naar de directie van het waterlandziekenhuis maar, kan helaas het email adres nergens vinden heeft uw dat mischien voor mij mijn dank is groot vriendelijke groet Erik Slim uit Marken

  • no-profile-image

    fampompe@planet.nl

    beste jack wij zijn op zoek naar een Jack Jansen geboren in amsterdam 1957.graag zouden wij horen of het misschien jouw betreft.

Of registreer u om te kunnen reageren.