Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Jack Jansen bestuurslid bij Waterlandziekenhuis

Jack Jansen is per 1 april benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Waterlandziekenhuis. Jansen is op dit moment nog directeur Financiën en Commercie a.i. in het Waterlandziekenhuis.
Jack Jansen bestuurslid bij Waterlandziekenhuis

Jansen heeft diverse functies bekleed op management- en directieniveau waarbij hij veelvuldig samenwerkte met zorgverleners uit de gehele zorgketen en zorgverzekeraars. Daarnaast heeft hij vele bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en organisatiebrede veranderprojecten begeleid. Ook heeft hij de ontwikkeling van private initiatieven vanuit een ziekenhuisomgeving begeleid.

Jansen studeerde bestuurskunde en bedrijfskunde. Zijn brede interesse voor het managementvak blijkt uit de vele specialisatiecursussen die hij daarna heeft gevolgd op het gebied van financiën, bedrijfskunde, logistiek, organisatieveranderingen en human resource.

Olchert Brouwer, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Jack Jansen heeft een duidelijke visie op een klantgerichte gezondheidszorg en weet die goed over te brengen. Zijn visie sluit naadloos aan bij de Passie-voor-Zorg gedachte van het Waterlandziekenhuis, waarin veel aandacht is voor gastvrijheid en service naar de patiënten en hun naasten. Een uitstekende kandidaat voor ons bestuur dus.” (Zorgvisie – Jolande den Holander)

Lees ook:

Erna Baars bestuursvoorzitter van het Waterlandziekenhuis

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.