Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘Accreditatie bestuurders duurt jaren’

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Het gaat nog jaren duren voordat alle zorgbestuurders zijn geaccrediteerd. Dat zegt voorzitter Paul van der Heijden van de NVZD Vereniging van bestuurders in de zorg in een reactie op de plannen van minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn om verplichte accreditatie voor zorgbestuurders in te stellen.
‘Accreditatie bestuurders duurt jaren’
Premium

‘Accrediteren is een tijdrovende aangelegenheid.

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Accrediteren is slecht voorstel als dat tot een mirakel wordt verheven. Allerlei zogenaamde onafhankelijken moeten dan goedkeuring geven. Niemand is onafhankelijk! Niet één bureau ver weg. Niet de cliëntenraad. Niet de ondernemingsraad. Overal zijn linking ping constructies. Beter is – als een bestuurder of lid van de RvT verzaakt dat dan gevangenisstraf erop volgt. Geen boetes, dit werkt niet.Moraal & Fatsoen moet je afdwingen bij bestuurders!

  2. Lees alle reacties

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.