Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Agent lost schot bij Flevoziekenhuis in Almere

Een politieagent heeft in de nacht van zaterdag op zondag een waarschuwingsschot gelost bij het Flevoziekenhuis in Almere. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.
Agent lost schot bij Flevoziekenhuis in Almere

De agent loste het schot toen hij en zijn collega werden aangevallen door een man en een vrouw. De agenten kregen een melding van twee lastige personen aan de balie van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis in het centrum van Almere. De man en de vrouw, beiden 19 jaar, werden door de agenten naar buiten begeleid.

Waarschuwingsschot

Daar viel het duo de dienders aan. Een van de agenten loste een waarschuwingsschot tijdens deze worsteling. De verdachten werden direct aangehouden. De twee werden overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. In het politiebureau werd de mannelijke verdachte door onbekende oorzaak onwel. Hij werd met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het is niet bekend hoe zijn gezondheidstoestand op dit moment is.

Een van de agenten raakte tijdens de worsteling gewond aan zijn gezicht en is behandeld in het ziekenhuis. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer

Verpleegkundigen: ‘Ik zou altijd aangifte doen’

Weblog: Aangiftes

‘Werkgever zorg kan geen aangifte doen van agressie’

Top-10: Flevoziekenhuis gemiddeld korste ligduur

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.